Een stoelmassage.. ontspannend én vitaliserend tegelijk! 

En.. het ondersteund indirect nog het afslanken óók!

Wat is een stoelmassage?
Deze massage vind plaats op een speciaal hiervoor ontworpen massagestoel. De behandeling bestaat uit een massage (door de kleding heen) van de nek, schouders, rug, heupen, armen, handen en hoofd. Het is heerlijk ontspannend en verkwikkend tegelijk. Daarnaast heeft een stoelmassage vele positieve bijeffecten: het verbeteren van de doorbloeding, verminderen van spierspanning en stijfheid, verbeteren van de concentratie én helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor ondersteund stoelmassage indirect ook bij het bereiken of behouden van een gezond gewicht!

Waarom en voor wie?
Een stoelmassage is geschikt voor iedereen (jong of oud) die zichzelf graag even een ontspannen moment voor zichzelf gunt. Of je nu net een stressvolle tijd hebt gehad, of gewoon zomaar eens deze massage wilt ervaren: het zijn allemaal goede redenen.  

Let op: contra-indicaties om géén stoelmassage te mogen ondergaan zijn: Recente kneuzingen of breuken, open wonden of huidirritaties, epilepsie, ernstige rugpijn (zoals hernia), ernstige hartklachten, koorts en zwangerschap. 

Afspraak maken
Je kunt via de contact-pagina contact opnemen om een afspraak te maken of je eventuele vragen te stellen. 

Bij een 1e afspraak word voorafgaand aan de stoelmassage een korte intake gehouden. De massage zelf duurt ongeveer 25 minuten, de volledige tijdsduur van de afspraak is iets meer dan 30 minuten. 

De prijs van deze aangename stoelmassage is slechts € 20. Wees welkom om deze fijne massage ook eens te ervaren!

Wat  tijd nemen voor jezelf, tot rust komen en weer opladen.. 

Gun het jezelf!