Vergoedingen 

HappyVit is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor is vergoeding door de zorgverzekeraar in veel gevallen mogelijk. De 1:1 coaching door de BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en heeft geen invloed op het eigen risico. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

1:1 coaching

Kennismaking

(20 min)  

Heb je vragen of zorgen over jouw gewicht of eetpatroon? Weet je door alle dieet-hypes niet meer wat je nu wel of niet mag eten? Zie je er tegen op om te beginnen? Of weet je niet hoé te beginnen met gezonder eten? Ik wil je graag leren dat gezond eten en afvallen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wil je weten of ik je kan helpen en hoe precies? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! 

GRATIS

Intake & advies

(75 min) 

We bespreken je gezondheid, gewenste doelen, dieetverleden, leefstijl en eetgewoontes. Ook zal ik je gewicht, vet%, vocht%, spiermassa, tailleomvang en calorische behoefte meten. We maken een persoonlijk  plan, passend bij jouw leefsituatie en wensen en gaan gelijk beginnen met de eerste stappen. Je gaat gegarandeerd enthousiast de deur weer uit, op weg naar een slanker en fitter lichaam!

€ 75

 Vervolgconsult

(30 min) 

Tijdens de volgende consulten gaan we je voedingspatroon en leefstijl steeds een stukje verbeteren. Wat ging er goed, wat was moeilijk? Ook behandelen we per keer een thema dat voor jou belangrijk is zoals: etiketten lezen, eetbuien, verleidingen weerstaan, etc. Al je vragen kun je kwijt. Ook word je bij ieder vervolgconsult opnieuw gewogen en gemeten, zodat je je vorderingen goed kunt volgen!

€ 30 

Alleen meten & wegen

(15 min) 

Wil je tussen de consulten door een keertje extra komen wegen? Of wil je na afloop van het traject graag nog een stok achter de deur in de vorm van een regelmatig meetmoment? Dan is alleen wegen & meten (waarbij we ook even kort je resultaten doorspreken) misschien wel heel geschikt voor jou! 

€ 15  

Afslank- en groeps programma's

(6-12 weken)

Beiden zijn extra gunstig geprijst met veel resultaat in een relatief korte periode. Iedere (groeps) challenge heeft een eigen opbouw en frequentie van contactmomenten. Daarnaast is ook deels 1:1 of online coaching erin opgenomen, wat extra effectief is. Meer informatie over de huidige programma's is te vinden onder "overige info". 

€ varieert per thema

Groepsvoorlichting 

De prijzen voor de diverse groepsactiviteiten zijn variabel en verschillend. Voor een activiteit binnen een bedrijf, sportschool, stichting of vriendengroep kan altijd contact worden opgenomen voor een vrijblijvende en aantrekkelijk offerte.

Stoelmassage 

Deze massage (door de kleding heen) vind plaats op een speciaal hiervoor ontworpen massagestoel. De nek, schouders, rug, heupen, armen, handen en hoofd zullen hierbij worden gemasseerd. Deze massage is heerlijk ontspannend en verkwikkend tegelijk. De tijdsduur is ongeveer 25 minuten.

€ 20